Go Back
+ servings
Servings: 4 personer

Quesadilla

Så blev det mandag igen og idag kører vi lidt mexicansk. Det er en god ret, som man kan variere på mange måder.
Author: Theis Astow
Keyword: Aftensmad, Avocado, Mexico, Pandekager, Svinebryst
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Quesadilla

  • 600 gram Svinebryst man kan sagtens bruge kyllingebryst eller lignende
  • 2 stk. Løg
  • 3 stk. Peberfrugt
  • 6 stk. Forårsløg
  • 4 stk. Tortillas pandekager
  • Cheddar ost 2 store håndfulde - revet
  • 2 tsk. Chipotlechili

Avocadomos

  • 2 stk. Avocado
  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • Salt og Peber efter smag
  • Citronsaft efter smag
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

Quesadilla

  • Skær kød og grøntsager i strimler.
    Krydr kødet med salt, peber og chipotlen.
    Steg kødet hårdt på panden i noget olie.
    Når kødet har fået farve skal grøntsagerne med på panden og stege sammen med kødet, til de bliver lidt møre men stadig har lidt bid.
    Læg alle fire pandekager klar, og fordel fyldet på dem. fyldet skal kun være i den ene side af pandekagen, da den skal klappes sammen.
    Fordel osten over fyldet og klap pandekagerne sammen.
    Steg nu pandekagerne på panden, så begge sider på pandekagen bliver sprød.
    Skær nu quesadillaen over på midten, og server med avokadomos.
    Kan eventuelt serveres sammen med nachos eller lignende
     

Avokadomos:

  • Mos avokadoerne med en gaffel og bland med cremefraiche.
    Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.