600gramSvinebrystman kan sagtens bruge kyllingebryst eller lignende
2stk.Løg
3stk.Peberfrugt
6stk.Forårsløg
4stk.Tortillaspandekager
Cheddar ost2 store håndfulde - revet
2tsk.Chipotlechili
Avocadomos
2stk.Avocado
2spsk.Creme Fraiche
Salt og Peberefter smag
Citronsaftefter smag
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Quesadilla
Skær kød og grøntsager i strimler.Krydr kødet med salt, peber og chipotlen.Steg kødet hårdt på panden i noget olie.Når kødet har fået farve skal grøntsagerne med på panden og stege sammen med kødet, til de bliver lidt møre men stadig har lidt bid.Læg alle fire pandekager klar, og fordel fyldet på dem. fyldet skal kun være i den ene side af pandekagen, da den skal klappes sammen.Fordel osten over fyldet og klap pandekagerne sammen.Steg nu pandekagerne på panden, så begge sider på pandekagen bliver sprød.Skær nu quesadillaen over på midten, og server med avokadomos.Kan eventuelt serveres sammen med nachos eller lignende
Avokadomos:
Mos avokadoerne med en gaffel og bland med cremefraiche.Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.