Forvarm ovnen på 130°.
Skræl gulerødderne og kog dem helt møre i saltet vand.
Skær sværen af svinekammen og fjern lidt af fedtet, hvis der sidder et tykt lag.
Skær den store sene, der sidder på fileten, af og vend kødstykket, så fedtet ligger nedad.
Krydr kødsiden med salt, peber og rosmarin.
Hak gulerødder og abrikoser groft og fordel blandingen på kødet.
Rul så det hele ind i slaget som en roulade og snør den godt sammen med kødsnoren.
Læg rullestegen på en bagerist og krydr udenpå med salt og friskkværnet peber.
Drys skallen af appelsinen på og drys med lidt finthakket rosmarin.
Sæt herefter stegen i ovnen i ca. 2 timer.
Skru op for ovnen og brun rullestegen ved 220° i ca. 15 minutter.
Tag den ud og lad den hvile i ca. 15 minutter, før den skæres i skiver.
Server rullestegen med stegte kartofler og råmarineret spidskål.