Steg en bøf som du selv ønsker den og skær den i mindre stykker - det er træls hvis skiverne er for store, da man som regel spiser dem med fingrene.Jeg plejer at bruge allerede tilberedt kød. I dette tilfælde var der rester fra denne oksehøjrebsbøf. Enten vakuumpakker jeg kødet eller pakker det ind i en tætsluttende pose, der kan tåle op til 60 grader, og så genvarmes det enten i min sous vide eller ved 50-60 grader varmt vand i håndvasken.Lige inden servering får det en meget kort tur på en varm pande.
Brødet
Skær kanterne af dit brød og skær det i cirka 2-3 cm tykke skiver. Kanterne skæres af, da de ellers kan blive hårde ved at blive ristet.Rist brødet på hver side, så det får en smule farve. Smør indersiden af brødet, enten med en god pesto, tapenade eller hjemmerørt mayo. Jeg brugte en skøn artiskoktarpenade med sommertrøffel.Tilsæt noget syltet, f.eks. syltede agurker, syltede rødløg eller løgmarmelade - jeg brugte det sidste, og det kan klart anbefales!