Svits lamme- og oksekødet.Tag kødet af gryden, brun champignon og rødløg i saften.Kom hvidløg og tomattern i, svits i et minut – pas på, at hvidløget ikke brænder. Kom rødvin i og reducer – tager ca. 1 minut.Kom tomat og krydderier i, sænk varmen.Lad det småsimre i minimum 45 minutter med låg på.Tag låget af, kog videre i yderligere 15 minutter – saucen skal tykne lidt. Imens saucen tykner, steges auberginerne på en pande i lidt olie i 5 minutter.Kom dem i kødsaucen sammen med mynteblade.
Bechamelsauce
Varm smør i en gryde, kom mel i.Rør og svits i et minut.Kom mælk i lidt ad gangen, og opbag saucen.Fortsæt til saucen er tyknet.
Samling af retten
Tag gryden af varmen, og rør resten af ingredienserne i.Kom lidt kødsauce i bunden af et fad.Læg lasagneplader henover, fordel derefter 1/3 af kødsaucen og 1/3 af bechamelsaucen.Læg lasagneplader henover igen, og gentag fremgangsmåden, til du ikke har mere sauce tilbage.Slut af med bechamelsauce på toppen.Kom brød og mandler i en foodprocessor, hak det til en grov rasp.Mos fetaosten mellem fingrene, og bland det i.Strø blandingen henover lasagnen, og bag den i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter – til toppen er gylden, og pladerne er bagte. Server med salat og tzatziki. Velbekomme!