Go Back

Chocolate Chip Muffins

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, børnefødselsdag, Børnemad, Dessert, Kage, Muffins
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 100 gram Chokolade
  • 25 gram Kakao pulver
  • 75 milliliter Olie smagsneutral, fx solsikkeolie
  • 110 gram Sukker
  • 150 milliliter Mælk du kan også bruge soyamælk
  • 150 gram Bagepulver
  • 1 Æg
  • Special Ingredients Flavour Drops mint
  • 50 gram Chokolade knapper kan udelades

Sådan gør du

    1. Smelt de 100 gram chokolade.
    2. Bland alle ingredienser, pånær de 50 gram chokoladeknapper, sammen i en stor skål.
    3. Tilsæt de 50 gram chokoladeknapper. Du kan også bruge hakkede nødder, rosiner, frø og kerner eller kokosflager i stedet.
    4. Fyld muffinsformene halvt op med dej. Sørg for at der er lige meget dej i alle formene, så de afbagningen bliver ens for dem alle.
    5. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 180 grader celsius og lad dem bage i 20 minutter. Tjek om de er klar ved at mærke efter med fingerspidserne ovenpå dem. Du kan også prikke i dem med en strikkepind eller spidsen af en urtekniv.