Go Back

Chokoladepynt

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Dessert, Sødt
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • Mørk chokolade Temperet
  • Vand Koldt (gerne med isterninger i)

Sådan gør du

  • Start med at temperere dit chokolade. Er du ikke så sikker på metoderne over vandbad, med mikrobølgeovnen eller med 2/3 smeltet og resten i bagefter, så anbefaler vi sous vide metoden.
    Den kan du se opskriften på her.
    Hvis du har brugt vores opskrift, så skal du blot skære et lille hul i hjørnet af vakuumposen og bruge det til at sprøjte med. Hvis ikke, så kom din tempererede chokolade i en sprøjtepose med et lille tyl.
    Fyld en skål op med koldt vand og isterninger.
    Sprøjt din chokolade direkte ned i vandet i dit ønskede mønster, som vi har vist i videoen herunder:
    {"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/QsXqdtwUro8.jpg?itok=-17-2AQW","video_url":"https://youtu.be/QsXqdtwUro8","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt, autoplaying)."]}
    Efter cirka 30 sekunder er chokoladen stiv og det kan tages op og placeres det på en bagepapirsbeklædt bageplade.