Go Back
+ servings

Cornflakestoppe

Lidt sødt i juletiden
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Jul, Julebag, Kage, Småkager
Forb. tid: 20 minutter
Antal: 20 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram Mørk chokolade Vælge en mellemkvalitet (50-60 %)
  • 75 gram cornflakes

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen over et vandbad.
    Når chokoladen er smeltet, vendes cornflakes ned i chokoladen.
    Vend rundt i blandingen, indtil alle cornflakes er dækket af chokolade.
    Sæt cornflakes klatter af på et stykke bagepapir, i passende størrelser.
    Cornflakes kager
    Cornflakes kager
    Lad chokolade sætte sig ved stuetemperatur, inden de pakkes i en lufttæt beholder.
    Opbevares på køl så længe der er flere i bøtten. Så nok et par dage :-)