Go Back
+ servings

Nøddebrud med tranebær

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, konfekt
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 2 timer 30 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 100 gram Mandler
  • 50 gram nødder
  • 90 gram Tørret tranebær
  • 150 gram Nougat
  • 200 gram Mørk chokolade Minimum 70 %
  • 1 pinch Salt

Sådan gør du

  • Rist mandler og nødder i ovn ved 160 grader i ca. 6-7 min (gnid herefter skallen af nødderne).
    Smelt over vandbad - chokolade og nougat. Hæld mandler, nødder og tranebær, samt salt i chokoladen og rør godt rundt.
    Fordel massen i en lille firkantet form beklædt med bagepapir.
    Sættes på køl i min. 2,5 timer.
    Skær ønskede mundrette stykker...? velbekomme!
    Nøddebrud med tranebær

Noter

Tip; tilføj evt. chokolademassen revet appelsinskal - det juler lidt ekstra!