Go Back
+ servings

Æbleflæsk med bacon

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Æble, Aftensmad, bacon, Dansk mad, Mormormad
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anders

Ingredienser

  • 2 package Bacon Røget
  • 7 stk. Æble
  • 4 loaf Rugbrød Gerne groft og hjemmebagt

Sådan gør du

  • Brug en stor og tykbundet pande til denne ret.
    Tænd blusset på middel varme og steg din bacon sprød. Hvis du ikke har plads til dem alle på panden, så steg dem af to omgange. Det tager cirka 10-15 minutter samlet. 
    I mellemtiden skal du vaske dine æbler og skære dem i kvarte. Så er det super hurtigt at fjerne kernehusene.
    Når baconen er sprød, tages de af panden og placeres på fedtsugende papir.
    Steg æblerne i baconfedtet og lad dem simre indtil de begynder med at koge lidt ud og er møre. 
    Hvis æblerne er for syrlige, kan du bruge lidt sukker til at smage dem til med.
    Server æblemosen ovenpå et stykke godt rugbrød og læg den sprøde bacon ovenpå.
    Æbleflæsk med bacon
    Æbleflæsk med bacon