Go Back
+ servings

Pandebrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Året rundt, Bagning, Brød, Tilbehør
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 stk.
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 200 gram Hvedemel
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 1.5 deciliter Vand
  • 2 spsk. Olie + olie til stegning

Sådan gør du

  • Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål.
    Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. 
    Del dejen i fire lige store portioner.
    Rul hver portion ud til et fladt brød.
    Opvarm en stegpande med olie.
    Steg brødene på panden på begge sider i et par minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
    Pandebrød