Afpuds mørbraden og skær den i bøffer á cirka 3 centimeter.Stil hver bøf på højkant og bank dem evt. let med en kødhammer.Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.Skær løgene i tynde skiver.Varm en pande med smør op og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk. vand og ½ tsk salt og lad løgene stege, til vandet er opsuget.Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol. Smelt lidt mere smør på panden og brun bøfferne i cirka 1 minut på hver side.Skru ned til middel varme og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
Pandesovs:
Hæld bouillon og fløde på panden.Varm det igennem og jævn med saucejævner.Smag saucen til med eddike, sukker, citronsaft samt salt og peber.Tilsæt lidt kulør, til du synes, sovsen har den rigtige farve.
Servering:
Anret de stegte løg ovenpå mørbradbøfferne.Server sammen med pandesovsen, dampede ærter fra frost, Tzatziki samt ovnstegte kartoffelbåde.