Go Back
+ servings

Tabouleh af grov bulgur

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Keyword: Familiemad, Grønt og godt, mellemøsten, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 2 deciliter Bulgur grov
  • 4 deciliter Vand til kogning
  • 1 stk. Bouillonterning grøntsags
  • 1 stk. Æble
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 2 stk. Forårsløg
  • 0.5 deciliter Olivenolie
  • 0.5 stk. Citron skal og saft
  • 1 tsk. Honning flydende
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 bundt Bredbladet persille
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Kom bulgur og vand + grøntsagsboillon i en gryde.
    Kog ingredienserne i  20-25 minutter - tjek anvisning på pakken.
    Hæld den kogte bulgur i en sigte og lad den afdryppe.
    Lad bulguren køle af.
    Skær æblet med skræl og cherrytomaterne i bittesmå terninger.
    Skær forårsløgene i tynde skiver.
    Pisk olivenolie, citronsaft, fintrevet citronskal, honning og presset hvidløg sammen i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
    Skyl persillen godt og lad den afdryppe. Hak den fint.
    Bland den afkølede bulgur sammen med grøntsagerne og dressingen.
    Vend hakket persille i salaten - gem lidt til at pynte med.
    Server tabouleh'en i en skål og pynt med lidt persille på toppen.
    Tabouleh af grov bulgur