- 1 stk. Camembert
- 3 spsk. Vand svarer til 5 cl.
- 50 gram Honning
- 0.333333 tsk. Agar agar
- 5 deciliter Olie f.eks. vindruekerneolie
Placer olie i fryseren i et par timer.
Kom vand og honning i en lille gryde og varm det op. Drys agar-agar i og bland sammen, uden
der kommer for meget luft i.
Lad blandingen simre i 2 minutter under jævnlig omrøring.
Tag gryden af varmen og lad den køle af i 10 minutter.
Hæld olien i en blender og blend den hurtigt. Dette gør, at olien bliver lidt "blød".
Med en sprøjte eller pipette dryppes væsken dråbe for dråbe ned i den blendede olie.
Hæld honningperlerne i en sigte og skyl dem med koldt vand. Sæt dem til side.
Tænd ovnen på 180 grader.
Pak camemberten i folie.
Bag den i 30 minutter i midten af ovnen.
Lav en fordybning i midten af camemberten og fyld den med honningperlerne.
Server straks.