Go Back
+ servings

Bagt camembert med honningperler

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Frankrig, Molekylær Gastronomi, ost
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 3 Portioner
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 1 stk. Camembert
  • 3 spsk. Vand svarer til 5 cl.
  • 50 gram Honning
  • 0.333333 tsk. Agar agar
  • 5 deciliter Olie f.eks. vindruekerneolie

Sådan gør du

  • Placer olie i fryseren i et par timer.
    Kom vand og honning i en lille gryde og varm det op. Drys agar-agar i og bland sammen, uden
    der kommer for meget luft i.
    Lad blandingen simre i 2 minutter under jævnlig omrøring.
    Tag gryden af varmen og lad den køle af i 10 minutter.
    Hæld olien i en blender og blend den hurtigt. Dette gør, at olien bliver lidt "blød".
    Med en sprøjte eller pipette dryppes væsken dråbe for dråbe ned i den blendede olie.
    Hæld honningperlerne i en sigte og skyl dem med koldt vand. Sæt dem til side.
    Tænd ovnen på 180 grader.
    Pak camemberten i folie.
    Bag den i 30 minutter i midten af ovnen.
    Lav en fordybning i midten af camemberten og fyld den med honningperlerne.
    Server straks.