Go Back
+ servings

Soyamarineret svinemørbrad

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Gris, Sommer, svinemørbrad
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 Svinemørbrad
  • 2 deciliter Soya
  • 1 clove Hvidløg
  • 10 gram Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Afpuds mørbraden for hinder og fedt.
    Knus hvidløget med bagsiden af en kniv.
    Kom den afpudsede mørbrad op i en pose, sammen med Soya og hvidløg.
    Lad mørbraden marinere i 1-2 timer på køl.
    Tag svinemørbraden ud af køleskabet cirka 30 minutter inden den skal steges, så mørbraden ikke er kold når den skal steget.
    Varm en pande (eller grill) op, og kom en klat smør på panden og skrue ned på middel varme.
    Tag svinemørbraden ud af posen og lad den dryppe lidt af og fjern eventueller hvidløg der sidder på mørbraden endnu.
    Steg svinemørbraden på alle sider i 5-7 minutter cirka, afhængig af hvor tyk den er.
    Svinemørbraden er færdig, når du kan klemme om den og den føles fast men ikke hård.
    Lad svinemørbraden hvile 5-7 minutter på et spækbræt inden den skæres.
    Skær og servere din Soya marineret svinemørbrad med nye kartofler og sommergrønt eller med hjemmelavet pasta. Giv fantasien frit spil.

Noter

Denne udgave blev serveret med en salat med rød spidskål, rosmarin og gulerødder samt polenta fritter og ovnstegte majs.