Go Back
+ servings

Crostini med grønkål

No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Forret
Keyword: Forret, Italien, Snack
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 300 gram Grønkål Frisk
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk. Chili Rød
  • 6 stk. Ansjosfileter
  • 1 deciliter Hvidvin
  • Olivenolie
  • Krydderier Salt, peber, citronsaft og balsamicoeddike
  • Brød Gerne italiensk brød. Lyst brød, flutes eller lignende kan sagtens bruges

Sådan gør du

  • Pil hvidløget og finhak det sammen med chili og ansjosfileterne.
    Steg det i en tykbundet sauterpande ved middelhøj varme i rigeligt olivenolie indtil det tager en smule farve.
    Hak kålet fint og tilsæt det. Lad det stege i 8 minutter under jævnlig omrøring.
    Tilsæt hvidvin og lad det koge videre i et par minutter. 
    Crostini
    Smag til med salt, peber, citronsaft og eddike.
    Hæld lidt olivenolie i en lille tallerken.
    Skær dit brød i tynde skiver og dyp hver enkelt skive i olien.
    Rist brødet i et par minutter (enten ved 170 grader i almindelig ovn eller på brødristeren).
    Kom en spiseskefuld kål på hver crostini og server straks.
    Crostini
    Du kan evt. rive lidt parmesan på toppen, det smager dejligt.