Go Back
+ servings

Confiteret æggeblomme sous vide

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Æg, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 2 stk.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 1 deciliter Olie Smagsneutral

Sådan gør du

  • Placer en vakuumpose i en lille skål og hæld olien deri.
    Sørg for at posen kan stå selv.
    Del æggene i blommer og hvider. Brug hviderne til en anden opskrift, de skal ikke bruges her. 
    Placer de to blommer forsigtigt i vakuumposen, der skal svejses. Sug ikke luften ud af posen, den skal "bare lukkes".
    Placer posen i et vandbad og tilbered den sous vide i 60 minutter ved 65 grader.
    Læg noget tungt henover posen, så den ikke ryger op til overfladen under tilberedningen.
    Tag posen ud af vandbaddet efter de 60 minutter og olien fra blommerne.
    De er nu klar til servering.
    De kan sagtens tilberedes et par timer i forvejen. Du skal bare sørge for at de står i olien, indtil du skal bruge dem.