Go Back
+ servings

Naanbrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, Indisk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 6 stk.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 5 deciliter Hvedemel
  • 1 tsk. Groft salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 spsk. Olie Olivenolie
  • 0.5 deciliter Vand Varmt
  • 2 deciliter Yoghurt
  • 3 spsk. Jomfru i det grønne

Sådan gør du

  • Bland mel, salt og bagepulver.
    Rør olivenolien i tilsæt derefter yoghurt og vand løbende indtil du har en fin dej.
    Lad dejen hæve overdækket i cirka 20 minutter.
    Del dejen i 6 stykker og rul dem flade på et meldrysset bord. De skal cirka være 1 cm tykke.
    Strø "Jomfru i det grønne" på den ene side og rul dem en smule tyndere (så de sidder fast).
    Pensl den anden side med vand og læg den side nedad på en tør pande ved middelhøj varme.
    Naanbrød
    Steg dem et par minutter på den side og vend dem og giv dem 1 minut på den anden side.
    De er nu klar til servering.

Noter

Server f.eks. det lækre brød sammen med denne ret.