Go Back
+ servings

Pulled Chicken i ovn

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Frokost, Junk Food de Luxe, Kylling, Kyllingebryst, simreret
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
    Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
    Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
    Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
    Pulled Chicken
    Server det i en burgerbolle med f.eks. coleslaw eller sammen med kartoffelmos og en sovs lavet på kødets saft.