Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Antal:
1
Portion
Dry Rub krydderiblanding
3
fra 1 stemme
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Forfatter:
Anette Søstrøm Asmussen
Keyword:
Aftensmad, Tilbehør
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Har du prøvet den her opskrift?
Nævn os på
@gastrofun.dk
eller brug hashtag
#gastrofundk
!
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
2
spsk.
Brun farin
1
tsk.
Røget paprika
1
tsk.
Løgpulver
1
tsk.
Hvidløgspulver
1
tsk.
Cayennepeber
1
tsk.
Salt
1
tsk.
Peber
Sådan gør du
Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det hele godt sammen.
Blandingen er nu klar til at blive gnedet ind i kødet.
Madlavningstilstand
Din skærm forbliver tændt