Start med at røre saltet ind i kødet i en stor skål.Riv løget fint på et rivejern og bland alle ingredienserne sammen med kødet.Rør det godt sammen og lad farsen trække i køleskabet i minimum 15 minutter, dog gerne længere tid.Sørg for at farsen har stuetemperatur de skal steges. Det gør at de bliver stegt frem for kogt.Krebinetterne skal veje 90 gram hver og oval formes. Samtidig skal de dobbelpaneres: Dvs. vend dem i melet, de piskede æg og derefter raspen og gentag processen en gang til. Smelt smørret ved middelhøj varme i en stor pande og lad det bruse op inden krebinetterne kommer på panden.Steg dem i cirka 6 minutter på hver side og de er nu klar til servering.Brug evt. stegefedtet til at hælde oven på dine krebinetter eller til sovsen.
Hvide kartofler
Skræl kartoflerne (eller skrub/vask dem hvis de er friske/nye) og kog dem i vand med salt i cirka 20 minutter.Hvis du stikker i kartoflerne med en skarp kniv, så skal de falde af når du løfter kniven. Hvis de ikke gør det, så kog dem et par minutter mere og prøv igen.
Persillesovs
Skyl persillen grundigt og finhak den.Lav først en opbagt sovs. Dvs. smelt 20 gram smør ved mellemhøj varme og kom de 2 skefulde mel deri. Pisk hurtigt og tilsæt lidt af mælken ad gangen. Når der ikke er mere mælk, tilsæt vandet fra kartoflerne - igen under kraftig omrøring.Hæld den hakkede persille i sovsen og smag til med salt og peber. Hvis der stadig mangler smag, kan du tilføje fedtstoffet fra karbonaderne, lidt bouillon eller æbleeddike.Hvis du ikke er fedtforskrækket, kan du med fordel erstatte lidt af mælken med fløde.
Servering
Server din krebinet med kartofler, persillesovs, syltede rødbeder og pynt evt. med persille.