Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Det vigtigste, når man laver vandbakkelser, er, at ens ovn fungerer/varmer jævnt samt at man bruger en håndmixer/røremaskine - så man er sikker på, at æggene piskes ordenligt.
Kog først mælken og vandet sammen med smørret. Når det koger, kommes melet i, og det røres hurtigt sammen. Skru ned for blusset og lad melet stege af i 5 minutter imens du rører, så det bliver bagt igennem.
Lad dejen køle lidt af. Hvis dejen er for varm, når æggene piskes i, vil æggene og dejen ikke kunne samle sig.
Når dejen er kølet lidt af, piskes æggene i ét ad gangen. Brug eventuelt en håndmixer.
Når alle æg er pisket i, og dejen har samlet sig, skal den op i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Sprøjt dejen ud på en bageplade med bagepapir. Du kan sprøjte den ud i den eller de former, du nu end ønsker.
Bag vandbakkelserne midt i den forvarmede ovn i 15-20 minutter. Ovnen må ikke åbnes de første 15 minutter, da vandbakkelserne i så fald vil klaske sammen.
Tag vandbakkelserne ud af ovnen, når de er let gyldne.
Lad dem køle af på en rist bagefter.
Pynt med glasur eller drys flormelis henover.