Go Back
+ servings

Rimmet torsk

Saltet rå torsk
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Fisk, rimning, Torsk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 days 1 time
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 spsk. Groft salt
  • 0.5 spsk. Sukker
  • 400 gram Torsk Filet af afpudset torskefilet

Sådan gør du

Rimmet torsk

  • Torskestykket skal pakkes tæt ind husholdningsfilm.
    Derefter skal fisken i køleskabet i ét døgn og derefter i fryseren i ét døgn. Det gøres for at sikre at alle bakterier/parasitter ikke er levende mere.
    Læg den rimmede torskeryg i køleskabet ca. 1 time før du skal servere.
    Skær derefter den let optøede torskeryg i meget tynde skiver og server det f.eks. med en grøn salat, låg af filodej, æble og citroncreme.

Noter

Et alternativ til rimmet torsk er torsk sous vide