Go Back
+ servings

Marengs

1.50 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Kage, marengs
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 200 gram æggehvider
  • 200 gram Flormelis

Sådan gør du

  • Kom æggehvider og flormelis op i en røreskål og pisk til æggehviderne og flormelisen er blevet sejt og lækkert. Dette tager cirka 20 minutter ved middel hastighed. 
    Kom marengsen på en sprøjtepose og pynt en lækker kage og brænd marengsen med en lille gasbrænder eller sprøjt den ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i en time ved 110 grader.
    {"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/hJpkbpAKSV4.jpg?itok=_xeD3-1P","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=hJpkbpAKSV4&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt, autoplaying)."]}