Go Back
+ servings

Hvid chokolade ganache

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert
Forb. tid: 1 day
Tilb. tid: 7 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 deciliter Piskefløde
  • 100 gram Hvid chokolade

Sådan gør du

  • Varm fløden op i en gryde.
    Imens fløden varmes op, hakkes chokoladen i mindre stykker.
    Kom den hakkede chokolade og i den skål og hæld den varme fløde over chokoladen.
    Lad det hele stå 1 minut, her efter røres chokoladen ud i fløden.
    Dæk den varme fløde/chokolade med husholdningsfilm (filmen skal helt ned til toppen af massen, så der ikke dannes kondens under husholdningsfilmen) og sæt den på køl natten over.
    Tag fløde/chokoladen ud og fjern husholdningsfilmen. Skrab chokoladen der sidder på filmen af og kom den op i skålen og pisk ganachen let og luftig.
    Hvid chokolade ganache
    Ganachen er nu klar til en pynte en lækker kage eller som en del af en lækker dessert.
    Mængden passer til cirka 12 cup cakes.