Go Back
+ servings

Hvid chokoladeparfait

Nem og lækker is
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Is, Kage
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 day
Antal: 1 Liter
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Fløde
  • 0.5 Vaniljestang
  • 4 Pasteuserede æggeblommer 2 bægre
  • 60 gram Flormelis

Sådan gør du

  •  Pisk fløden til skum, og sæt til side.
    Skrab vaniljekornene fra vaniljestangen, og pisk æggeblommerne Sammen med flormelis og vaniljekorn til det er let og luftigt  (tager ca. 7 minutter med en elpisker).
    Hæld den smeltede chokolade i, og rør godt. Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademassen med en dejskraber.
    Hæld parfaiten op i den ønskede form og sæt på frost natten over.

Noter