Go Back
+ servings

Portvinssirup

Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.
Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Keyword: Alkohol, Dessert, glace, Sauce
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 60 gram Sukker
  • 110 gram Portvin

Sådan gør du

  • Kom sukker og portvin i en gryde, og kog det ind til cirka den halve mængde.
    Det tager cirka 30 minutter ved middel varme og det er vigtigt at det ikke må ikke komme op og koge.
    Hæld den indkogte sirup på en skoldet flaske/sylteglas.

Noter

Portvinssirup kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere en svinekotelet.