Go Back
+ servings

Ovnbagt Torsk i Serranoskinke

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Fisk, Torsk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 3 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 300 gram Torsk Filet
  • 1 package Serranoskinke
  • Salt
  • Peber
  • Timian Tørret
  • Salvieblade Tørret
  • Olie

Sådan gør du

  • Knus dine tørrede timian- og salvieblade fint på et spækbræt og bland det sammen med salt og peber. 
    Rul torsken i krydderierne.
    Torsk
    Pak torsken ind i skinken og placer den i et ildfastfad smurt med lidt olie.
    Kom torsken i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 15 min.
    Torsken er klar til servering.
    Ovnbagt Torsk i Serranoskinke