Go Back
+ servings
Antal: 1 Portion

Kagecreme (Sous Vide)

Kagecreme er og bliver en svær disciplin. Det kan hurtigt brænde på og man skal være over den hele tiden. Sous vide teknikken hjælper dig til at kunne bruge tid på andet i køkkenet mens du laver din kagecreme.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sødt
Keyword: Dessert, fastelavn, fastelavnsboller, Kage
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 4 timer
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 3 stk. Æg
  • 159 gram Sukker
  • 2 spsk. Majsstivelse
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 5 deciliter Sødmælk

Sådan gør du

  • Fjern vaniljekornene fra vaniljen og mas dem ud i lidt sukker.
  • Kom sukker, vanilje, majsstivelse, æg og mælk op i en skål og pisk det hele godt sammen.
  • Kom resten af vaniljestangen op i en vakuumpose sammen med kagecremesblandingen. Svejs lukningen på posen (blandingen behøves ikke være under vakuum).
  • Kom posen ned i din sous vide/vandbad, læg en tallerken hen over posen for at holde den under vandet.
  • Kagecremen skal have 30 min ved 84 grader. Tag evt. posen op efter 10 minutter og mos lidt rundt i cremen.
  • Gør det samme igen når du tager posen op, så du får fordelt vaniljen i cremen.
  • Klip et hul i posen og kør cremen igennem en sigte. Så sikrer du dig at evt. klumper samt vaniljestangen ikke kommer med.  
  • Kom cremen på køl i cirka 2 -3 timer, til den har sat sig.