Go Back
+ servings

Pasta med Kylling og fløde og spinat

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Kylling, Kyllingebryst, Pasta
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 250 gram Kyllingebryst
  • 100 gram Bacon
  • 1 pakke Spinat
  • 2 Løg
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Hvidløgspulver
  • 200 gram Spaghetti
  • 1 spsk. Olie
  • 5 deciliter Fløde

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre stykker. Steg det i en mellem stor gryde sammen med olie og bacon.
    Når kyllingen er brunet af, tages den op. Kom de snittede løg ned i gryden til bacon og steg dem bløde.
    Tilsæt hvidløgspulver og spinat og lad spinaten falde sammen, inden fløden tilsættes.
    Kom nu kyllingen tilbage i gryden og bring fløden i kog. Tilsæt spaghetti og lad det koge til pastaen er klar.
    Smag til med salt og peber.
    Retten er nu klar til servering.
    Server evt. sammen med lækkert hjemmebagt brød.