Go Back

Kokosmousse

Lavet med Carrageenan
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Dessert, Molekylær Gastronomi
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 400 gram Kokosmælk
  • 200 gram Sukker
  • 1 gram Salt
  • 3 gram Special Ingredients Carrageenan Kappa
  • 1 gram Special Ingredients Carrageenan Iota

Sådan gør du

  • Kokosmousse

    1. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    2. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    3. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    4. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    5. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    6. Bland alle ingredienserne i en gryde og varm det op men du pisker.
    7. Lad væsken simre i 3 min. og hæld så væsken i en bøtte, så den kan sætte sig.
    8. Når den er sat, skal du blende den til en lind og glat puré.
    9. Hæld puréen i en sifon og tilsæt nitrogen.
    10. Stil den i køleskabet til du er klar til at bruge den.
    Servér den f.eks. med kirsebærpuré, revet mørk chokolade og frysetørrede kirsebær.
    {"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/EIWsF8pyJpw.jpg?itok=CAfpaPCH","video_url":"https://youtu.be/EIWsF8pyJpw","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt, autoplaying)."]}