Go Back
+ servings
Bearnaisekartofler
Antal: 4 personer

Bearnaisekartofler

Lækker os skøn udgave af flødekartofler, med masser af smag af bearnaise.
Bøf bearnaise med kartofler er bare et sikkert hit, så her har jeg valgt at lave det på en anderledes måde.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Hovedret, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Kartoffel, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Hviletid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 kilogram Kartofler
  • Bearnaise købt færdig
  • Bøffelmozzarella

Sådan gør du

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
    Gerne på et mandolinjern.
    Herefter puttes de i en gryde og koges cirka 10 minutter i letsaltet vand.
    Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise.
    Det skal dog være en købe-bearnaise, for hvis du bruger en hjemmelavet sauce, vil den skille i ovnen.
    Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen.
    Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft.
    Den skal tilberedes, indtil osten er gylden.
    Det tager cirka 25-30 minutter.
    Tag fadet ud af ovnen og lad kartoflerne hvile i 5 minutter, inden de serveres.  

Noter

Bearnaisekartofler