Go Back
+ servings

Svampet chokoladekage med kokos topping

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bradepandekage, Chokolade, chokoladekage, Kage, Sødt
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

Chokoladekage

  • 3 stk. Æg
  • 200 gram Sukker
  • 125 gram Smør blødt
  • 225 gram Hvedemel
  • 50 gram Kakao
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 1 deciliter Mælk
  • 65 gram Mørk chokolade knapper eller hakket

Glasur

  • 25 gram Smør blødt eller smeltet
  • 150 gram Flormelis
  • 2 tsk. Kakao
  • 4.5 spsk. Stærk kaffe cirka
  • 50 gram Kokosmel

Sådan gør du

Chokoladekage

  • 1. Æg og sukker piskes sammen til det bliver luftigt
    2. Det bløde smør tilsættes og røres ud
    3. Alle de tørre ingredienser tilsættes og røres i
    4. Mælk tilsættes og det røres til en ensartet masse
    5. Kagedejen kommes i en smurt form med bagepapir (ca. 15cm x 30 cm)
    6. Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i cirka 25-30 minutter
    7. Når kagen er færdigbagt køles den ned, imens laver du glasur
     

Glasur

  • 1. (Glasur) Alle ingredienser kommes i en skål og rør sammen
    2. Fordel glasur ud på kagen og drys lidt ekstra kokos på toppen
    Svampet chokoladekage med kokos topping