Go Back
+ servings
Antal: 4 personer

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamamebønner

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Keyword: Bønner, Frokost, ost, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Vandmelonsalat med feta, avocado og edamebønner

  • 100 gram Frisk spinat
  • 100 gram Rucola
  • 3 deciliter Edamamebønner fra frost
  • 0.25 stk. Vandmelon
  • 2 stk. Avocado
  • 125 gram Feta
  • Græskarkerner 1 håndfuld

Dressing

  • 3 spsk. Olivenolie
  • 1.5 spsk. Limesaft
  • 0.5 spsk. Honning flydende

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp spinat og rucola.
    Put bønnerne i en skål og hæld kogende vand over, lad dem stå og tø mens du laver resten.
    Skær vandmelonen og avocado i tern og rør dressingen sammen.
    Vend spinat og rucola sammen med dressingen. Dræn bønnerne for vand og vend i skålen sammen med vandmelon og avocado.
    Anret på fad eller i skål og top med feta og kerner - server.