Go Back
+ servings

Kikærtesalat med tomater, skinke og parmesan

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Frokost, Kikærter, Skinke, tomater
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 1 can Kikærter
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Salt friskkværnet
  • 0.5 tsk. Peber
  • 1 tsk. Basilikum stødt
  • 1 pinch Chili stødt
  • 100 gram Parmaskinke
  • 150 gram Cherrytomater
  • 50 gram Soltørrede tomater
  • salat 2 håndfulde blandet salat

Sådan gør du

  • Dræn kikærterne for vand.
    Put olie og krydderier på en pande og varm godt op - tilføj de afdryppede kikærter til panden og steg 5-6 minutter til de er let gyldne.
    Tag af panden.
    Sprødsteg skinken på panden.
    Skær tomater og soltørrede tomater i tern, vend dem sammen med kikærter og salat.
    Anret på tallerkner og top med skinke og revet parmesan.