Go Back
+ servings
Antal: 3 personer

Østersmayo

Mit bud på en lækker østers mayonnaise.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Sauce
Keyword: Sauce, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 stk. Østers
  • 1 stk. Æg
  • 0.5 tsk. Salt
  • 1 tsk. Citronsaft cirka
  • 1 deciliter Olie smagsneutral - f.eks. rapsolie

Sådan gør du

  • Åbn 2 østers og kom kødet og saften ned i et højt glas (brug f.eks. det der følger med til din stavblender).
  • Tilsæt æg, salt og lidt citronsaft.
  • Kom stavblenderen ned i bunden og blend det sammen. Det tager cirka 20-25 sekunder.
  • Placer stavblenderen helt i bunden af glasset og hæld olie i.
  • Blend mens den er i bunden og løft den meget langsomt opad mens den samler sig.
  • Smag den evt. til med citronsaft/skal.
  • Velbekomme.