Go Back
+ servings

Chokoladesovs

Lækker og nem chokoladesovs, der kun kræver få ingredienser.
Chokoladesaucen er alsidig og kan bruges sammen med utrolig mange retter, f.eks. churros, vaniljeis og pocheret pære.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Keyword: Chokolade, Dessert, Sauce
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 100 gram Mørk chokolade
  • 2.5 deciliter Piskefløde
  • 15 gram Flormelis
  • 15 gram Smør

Sådan gør du

  • Hak din chokolade, hvis du ikke bruger knapper.
    Kom fløde og chokolade i en gryde og smelt det ved middel/lav varme.
    Rør jævnligt indtil det tykner og tilføj flormelis og smør.
    Lad det stå et par minutter mere og saucen er klar til servering.