Go Back
+ servings
Antal: 4 personer

Lynhurtige fyldte madbrød

Et bud kunne være de her fyldte madbrød med hhv. hvidløg, persille og revet ost og i den anden; soltørret tomat, cherrytomater og feta. Sprødt uden på, blødt og lækkert indeni med masser af smag.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Tilbehør
Keyword: Aftensmad, Brød, ost, Snack, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Med hvidløg, persille og revet ost

  • 1 stk. Brød godt brød eller flute
  • 100 gram Hvidløgssmør
  • 1 deciliter Persille frisk og hakket
  • Revet ost 2 håndfulde

Med tomat og feta

  • 7 stk. Cherrytomater skåret i tern
  • 1 deciliter Soltørrede tomater skåret i tern
  • 1 deciliter Feta smuldret

Sådan gør du

  • For begge gælder det, at brødet skæres i skiver - men ikke helt igennem og så fordeles fyldet ellers bar mellem skiverne.
    Tilbered 8-10 minutter en 200 grader forvarmet ovn til brødene er gyldne og den revne ost smeltet.