Go Back
+ servings
Antal: 2 personer

Blancheret hvide asparges med brunet smør

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Denlillemadblog
Keyword: Asparges, Forår, Forret, Gourmet, ristede nødder
Forb. tid: 7 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 8 stk. Asparges hvide
  • 50 gram Smør
  • Hasselnødder 1 lille håndfuld - ristede
  • 0.5 tsk. Salt

Sådan gør du

  • Knæk bunden af, skyld og skræl de hvide asparges fra hovedet og ned af stænglen.
    Kog lidt vand i en gryde og tilsæt cirka 20 gram smør og 1/2 tsk salt.
    Aspargesene skal koge i cirka 4 minutter.
    Smelt resten af smørret langsomt i en lille gryde og sving det rundt engang imellem.
    Sluk når smørret begynder at brune og tilsæt hasselnødderne.
    Fordel de asparges på to tallerkener og hæld den brunede smør og hasselnødder henover.
    Velbekomme!