Din skærm forbliver tændt
Paneret hornfisk
- Hornfisk fileter
- Sennep
- Honning flydende
- Salt og peber friskkværnet
- Hvedemel
- Olie smagsneutral, til stegning
Fennikelsalat
- fennikel
- Rucola
- Æbler
- Rødløg
- Honning
- Eddike
- Citronsaft
- Olivenolie
Paneret hornfisk
Lav en blanding af lige dele sennep og honning og smør det på kødsiden. Drys med friskkværnet salt og peber.
Luk dem sammen og vend dem i mel (så der kun kommer mel på skindsiden.
Varm olien op på en pande.
Steg fisken i cirka 5 minutter på hver side - først på skindsiden, derefter på kødsiden.
Fennikelsalat
Skræl fennikel og skær den ud i tynde skiver.
Skyl rucolaen.
Skyl æblet og skær det ud i mundrette bidder.
Pil rødløget, skær det over i to og del det i ringene.
Bland det hele sammen i en skål
Bland honning, eddike, citronsaft og olivenolie sammen i en lille skål og hæld det udover salaten.
Vend det hele sammen, så dressingen bliver godt fordelt.
Din skærm forbliver tændt