Go Back

Stegt hornfisk med ben

Saftig og smagfuld hornfisk vendt i sennep og honning og paneret i hvedemel. Serveret med fennikelsalat og nye kartofler kogt til perfektion!
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mette
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Fisk, Forår, Sommer
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Paneret hornfisk

  • Hornfisk fileter
  • Sennep
  • Honning flydende
  • Salt og peber friskkværnet
  • Hvedemel
  • Olie smagsneutral, til stegning

Fennikelsalat

  • fennikel
  • Rucola
  • Æbler
  • Rødløg
  • Honning
  • Eddike
  • Citronsaft
  • Olivenolie

Sådan gør du

Paneret hornfisk

  • Lav en blanding af lige dele sennep og honning og smør det på kødsiden. Drys med friskkværnet salt og peber.
  • Luk dem sammen og vend dem i mel (så der kun kommer mel på skindsiden.
  • Varm olien op på en pande.
  • Steg fisken i cirka 5 minutter på hver side - først på skindsiden, derefter på kødsiden.

Fennikelsalat

  • Skræl fennikel og skær den ud i tynde skiver.
  • Skyl rucolaen.
  • Skyl æblet og skær det ud i mundrette bidder.
  • Pil rødløget, skær det over i to og del det i ringene.
  • Bland det hele sammen i en skål
  • Bland honning, eddike, citronsaft og olivenolie sammen i en lille skål og hæld det udover salaten.
  • Vend det hele sammen, så dressingen bliver godt fordelt.