Go Back
+ servings

Tortilla Wraps

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Brød, Mexico, Tilbehør
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 8 stk.
Forfatter: Bakerman

Ingredienser

  • 400 gram Hvedemel
  • 210 milliliter Vand kan være op til 230 ml
  • 2 tsk. Salt
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 4 spsk. Olivenolie

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienser sammen på en røremaskine.
    Er dejen meget blød i starten, så tilføj lidt mere mel (skal helst gøres i starten).
    Dejen køres til den er smidig og fast.
    Drys mel på bordet og del dejen i cirka 8 stykker.
    Tril dejen til små boller.
    Lad dem stå i 15 minutter, eller i køleskabet indtil du skal lave dem.
    Bollerne rulles nu ud med rulletræ eller bagerulle til små runde pandekager (ikke for tykke).
    Når du har rullet halvdelen, fyrer du panden op på maksimalt blus.
    Når er du færdig med at rulle bollerne ud, så er din pande er brandvarm.
    Put en pandekage på en tør og varm pande (brug ikke fedtstof eller andet).
    Bag tortillaen cirka 1 minut på hver side. løft og kig gerne. Begynder den at få sorte pletter, er det ved at være tid til at vende den.
    Når den er færdigbagt på begge sider, lægger du den i mellem staniol, og evt. et viskestykke udenom. Så bliver de ikke kolde, og tørre.
    Voila, du har nu lavet dine egne tortilla wraps, det er næppe billigere end dem du køber, men de er til gengæld 100 gange bedre.
    Du kan selv tilsætte spinat, eller udskifte noget af melet med en grovere eller anden type mel hvis du ønsker det.

Noter

Jeg er i sin tid uddannet bager, men dyrker i dag kun bagværk på hobby niveau.
I min fritid, skriver jeg blandt andet om traeger grill på min egen blog, som også er hammerfed til blandt andet bagning.