1tsk.Sellerifrøeller 2 dildskærme eller 1 tsk. dildfrø
1tsk.Rosenpeber
4stk.Laurbærblad
2tsk.Sennepsfrøgule
1stk.Chilidelt i 2 på langs
Sådan gør du
Start med skrælle din asie. Flæk den på langs, så du kan fjerne kernerne. De skal skrabes ud og smides ud herefter.Lav skiver på 1 cm herefter og placer dem i en skål.Drys rigeligt salt på dem, så du får trukket lidt af væsken ud af dem.Lad gerne skålen stå at trække natten over eller som minimum et par timer.Skyl salten fra under en kold vandhane.Tør dem godt af, f.eks. med et tørt viskestykke.Bring alle ingredienserne i kog i en 2 eller 3 liters gryde. Smag den til.Skold et sylteglas og kom de tørrede asier deri.Hæld den kogende lage henover luk glasset med det samme.Lad dem trække i et par uger.