Go Back
+ servings

Syndig og lækker snickerskage

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Chokolade, Hygge, Kage, Karamel, Sødt
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 45 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: Mette Elkjær

Ingredienser

Bund:

  • 185 gram Smør stuetemperatur
  • 175 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 0.5 deciliter Mælk
  • 250 gram Mel
  • 0.5 tsk. Kardemomme
  • 1.5 tsk. Bagepulver
  • 250 gram Peanuts

Karamel

  • 1 can Karamelliseret mælk dulche de leche

Chokoladeganache:

  • 250 gram Mørk chokolade
  • 0.5 deciliter Fløde
  • 25 gram Smør

Pynt:

  • Salted caramel crispearls
  • Spiseligt guld

Sådan gør du

Bund:

  • Pisk smør og sukker godt sammen og pisk herefter æg og mælk i. 
    Pisk indtil massen er ensartet.
    Mel, kardemomme og bagepulver vendes derefter i dejen.
    Fordel dejen i en form beklædt med bagepapir (ca. 25 x 25 cm).
    Drys til sidst peanuts ud over dejen.
    Bag bunden i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.
     

Karamel:

  • Fordel din dulche de leche ud over den helt afkølede kage og sæt den på frys imens du laver chokoladeganachen.
     

Chokoladeganache:

  • Kom chokolade, fløde og smør i en gryde og smelt det over svag varme.
    Hæld ganachen ovenpå kagen og sæt den på køl i mindst en time eller på frys i 1/2 time før den skæres ud i små firkanter.
     
    Pynt med Salted caramel crispearls og spiseligt guld.