Go Back
+ servings

Rejesalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Forår, Forret, Kartoffel, Kartofler, Rejer, Salat, Sommer
Antal: 4 personer
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • Asparges 16 - 20 styk
  • 600 gram Kartofler nye
  • 450 gram Rejer
  • 2 Avocado
  • 2 spsk. Smør
  • 250 gram Babyspinat

Sådan gør du

    1. Kog kartoflerne møre.
    2. Steg aspargesene ganske hurtigt på panden med smør. De skal ikke have mere end 60 sekunder.
    3. Skyl babyspinaten og dræn den.
    4. Anret babyspinaten på tallerkener eller ét stort fad.
    5. Halvér de afkølede kartofler og anret dem dem asparges ovenpå spinatbladene.
    6. Skær avocadoen ud i stykker og læg den sammen med rejer (enten optøede eller drænede for lage) ovenpå kartofler og asparges.
    7. Servér med en lækker hjemmerørt mayonnaise eller en klat dilddressing samt et godt brød.