Go Back
+ servings

Skinkebrud med squash

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Bagning, Brød, Brunch, Frokost, Hygge, Morgenmad, Skinke, Squash
Forb. tid: 1 time 40 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 10 brud
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 30 gram Smør
  • 250 gram Vand
  • 0.5 package Gær 25 gram
  • 27 gram Sukker
  • 7 gram Salt
  • 450 gram Hvedemel
  • 1 Æg
  • 150 gram Squash
  • 100 gram Skinkestrimler

Sådan gør du

    1. Vej smørret af på forhånd og lad det stå ved stuetemperatur, så det når at blive blødt.
    2. Varm vandet op til lunkent og hæld det i en skål.
    3. Kom gær i vandet og rør det ud, så det bliver opløst.
    4. Hæld herefter sukker og salt i skålen og rør det sammen.
    5. Rør lidt hvedemel i ad gangen. Tag over med hænderne, når det bliver nødvendigt. Fortsæt indtil dejen er fast men smidig.
    6. Arbejd smørret ind i dejen, mens du ælter med hænderne.
    7. Kom dejen op i skålen og lad den hæve i tre kvarter.
    8. Find et rivejern og riv squashen, så det står klar, når dejen er hævet færdig.
    9. Når dejen er hævet, drysser du lidt mel ud på bordet.
    10. Vend dejen ud på bordet.
    11. Lav en fordybning i midten af dejen og slå ægget ud heri.
    12. Ovenpå ægget lægger du den revne squash og skinkestrimlerne, og derefter folder du dejen indover.
    13. Del dejen i 9 - 10 stykker med en kniv eller en dejskraber.
    14. Kom bagepapir på en plade og fordel skinkebruddene på pladen.
    15. Lad dem stå og hæve på pladen i en halv time.
    16. Bag dem herefter i små 20 minutter ved 200 grader almindelig ovn. De er færdige, når de er gyldne, så det kan godt være, at de skal have kortere tid i din ovn.