Go Back
+ servings
Antal: 70 cl

Honningsyp som flasket cocktail

Honningsyp er en bornholmsk specialitet, der egentlig serveres afkølet som en lille skarp, men her er den altså cocktailificeret og serveres således over is med en lille citrontwist.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Gyldendal
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Keyword: Akvavit, Alkohol, Drinks, Fest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 50 centiliter akvavit Aalborg Krone Akvavit
  • 10 centiliter Vand
  • 100 gram Honning
  • 5 milliliter Angostura Bitters kan undværes i en snæver vending, men det gør altså drinken bedre

Sådan gør du

  • Opløs honning i vand og akvavit – det gøres nemmest ved først at varme honning og vand op under omrøring.
    Lad det derefter køle af, og hæld det i akvavitten.
    Der bliver lige 70 centiliter i alt, så det passer med flasken, når du har serveret et par skarpe.
    Opbevares i køleskab og serveres over is med et stykke citronskal som pynt.