Go Back
+ servings

Tyrkisk pide

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, hakket oksekød, mellemøsten, oksekød, Snack
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 10 stk.
Forfatter: Foodeliciouscph

Ingredienser

Dejen

  • 25 gram Gær
  • 450 gram Mel
  • 2.5 deciliter Vand lunken
  • 1.5 spsk. Sukker
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie

Fyld

  • 1 stk. Løg hakket
  • 350 gram Hakket Oksekød
  • Persille
  • 2 stk. Tomater finthakket
  • Løg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Salt
  • Krydderier tilsæt evt. egne valg at krydderier. Jeg tilføjede 1-2 spsk af de 7 krydderier.
  • Feta
  • Pinjekerner

Sådan gør du

Dejen

  • Gæren opløses i vand, og alle de tørre ingredienser blandes sammen og tilsættes derefter til vandblandingen.
    Tilsæt derefter olien, og ælt dejen grundigt.
    Lad dejen hæve i en time derefter.
     

Fyldet

  • Hak grøntsagerne og oksekødet fint.
    Jeg lagde det hele i en foodprocesser.
    Tag derefter en klump dej og rul ud til ønskede størrelse.
    Luk derefter i enderne, og fold kanterne ind mod siden.
    Pensel med et pisket æg, og drys pinjekerner over.
    Til de med feta, drysses der feta på dejen (kan blandes med mozarella )
    Bages ved varmluft 200 grader, i cirka 15 minutter.