Go Back
+ servings

Cornflakestoppe med popcorn og karamel

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Chokolade, Hygge, Jul, konfekt, Sødt
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 30 stk.
Forfatter: Mona

Ingredienser

  • 40 gram mandelflager
  • 230 gram Karamel chokolade Gold chokolade fra Callabaut
  • 10 gram Popcorn
  • 25 gram cornflakes
  • Flagesalt en smule

Sådan gør du

  • Tørrist mandelflagerne på en pande ved middelhøj varme. De skal få en lille smule farve - ikke mere. Lad dem køle lidt ned før de bruges.
    Jeg brugte karamel chokolade i knapper. Hvis du ikke bruger knapper, så hak dem i mindre stykker.
    Chokoladen skal smeltes i et vandbad, dvs. en skål stående ovenpå en gryde med varmt vand.
    Brug en dejskraber til at røre lidt rundt i chokoladen, så smelter det hurtigere.
    Bland alle ingredienserne sammen i skålen og den skal kun lige have en smule salt - brug gerne en god kvalitet.
    Sæt små forme (jeg brugte ministørrelses former i størrelsen: 3,5 x 2,1 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Tag en ske og fordel massen i hver form. Jeg fik cirka 30 stk. ud af min portion.
    Lad det køle i et par 2 timer herefter.