200gramHvid chokoladeCallebaut eller andre små ’knapper’
100milliliterPassionsfrugtpuréeller passionsfrugtsaft uden kerner
100milliliterPiskefløde
0.5stk.Citronsaft + skal
Passionsgelé
Husblas 4 blade
100milliliterPassionsfrugtpuréeller passionsfrugtsaft uden kerner
0.5deciliterCitronsaft
0.5deciliterSukker
Sådan gør du
Kiksebund
1) Blend kiksene til krummer og bland med salt.2) Smelt smørret og bland det sammen med kiksekrummerne.3) Fordel massen i en aflang tærteform beklædt med bagepapir i bunden, og tryk den godt sammen med fingrene. 4) Kom kiksebunden i køleskabet.
Passionsganache
1) Smelt chokoladen i en skål over vandbad og tag skålen af varmen.2) Bring fløde, passionsfrugt og citron til kogepunktet i en lille gryde, og hæld det herefter over chokoladen.3) Rør rundt i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank. Stavblend evt. hvis den ikke bliver blank nok.4) Fordel ganachen på kiksebunden i tærteformen, og stil tærten i køleskabet til den her helt afkølet, minimum 3 timer.
Passionsgelé
1) Læg husblas i blød i koldt vand.2) Bland citronsaft og passionssaft med sukker.3) Smelt husblas ved lav varme, og bland med frugtsaften.4) Fordel væsken på tærten og sæt den tilbage på køl til geléen helt har sat sig.5) Pynt evt. med hvide chokoladeperler, smeltet hvid chokolade og grønne urter.