De 2 fede hvidløg hakkes fint.
Skær de 2 løg i halve ringe.
Skær kyllingen i tern.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af i en sigte.
Steg baconternene. Tag panden af varmen, når baconen er færdig, og sæt det til side. Smelt smørret i en gryde, der er stor nok til at rumme pastaen. Jeg brugte en wokpande med høj kant.
Tilsæt fint hakket hvidløg samt løgene skåret i halve ringe. Lad det stege, indtil det har fået en dejlig gylden farve.
Tilsæt bacon. Tilsæt kyllingen skåret i tern. Tilsæt bambusskud og lad retten stå ved svag varme i 5 minutter.
Tilsæt flødeost og bland godt.
Tilsæt cremefine eller madlavningsfløde. Rør godt og lad retten stå og simre i et par minutter.
Kom den kogte pasta i og vend det hele godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Server straks - velbekomme.