Go Back
+ servings
Antal: 2 personer

Mac & Cheese

En videreudvikling af den amerikanske klassiker. Hurtig, nem og lækker aftensmad i hverdagen. Elsket af både børn og voksne!
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Michelle Tolbøll
Ret: Hovedret, Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Hurtig mad, hurtigt, Hverdagsmad, nemt, ost, Pasta
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 200 gram Suppehorn eller lignende
  • 200 gram Bacon i tern
  • 1 spsk. Smør
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 Løg
  • 300 gram Kylling i fileter
  • 140 gram Bambus skud
  • 250 gram Flødeost pikant eller hvidløgssmag
  • 250 gram Cremefine eller anden madlavningsfløde
  • Salt og peber fra kværn

Sådan gør du

  • De 2 fede hvidløg hakkes fint.
  • Skær de 2 løg i halve ringe.
  • Skær kyllingen i tern.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af i en sigte. 
  • Steg baconternene. Tag panden af varmen, når baconen er færdig, og sæt det til side. Smelt smørret i en gryde, der er stor nok til at rumme pastaen. Jeg brugte en wokpande med høj kant. 
  • Tilsæt fint hakket hvidløg samt løgene skåret i halve ringe. Lad det stege, indtil det har fået en dejlig gylden farve. 
  • Tilsæt bacon. Tilsæt kyllingen skåret i tern.  Tilsæt bambusskud og lad retten stå ved svag varme i 5 minutter.
  • Tilsæt flødeost og bland godt. 
  • Tilsæt cremefine eller madlavningsfløde. Rør godt og lad retten stå og simre i et par minutter. 
  • Kom den kogte pasta i og vend det hele godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server straks - velbekomme.