Læg culotten på spækbrættet med fedtsiden opad.
Rids fedtsiden på kryds og tværs med en kniv.
Krydr begge sider af culotten med salt og peber.
Put kødet i en vakuumpose.
Vakuumpak posen. Sæt din sous vide på 56 grader.
Giv kødet 4 timer, hvis du har med en god kødkvalitet at gøre. Hvis ikke, eller hvis du er i tvivl om kvaliteten, giv da kødet 6 timer.
Tag det færdige kød op af din sous vide.
Pak det ud af vakuumposen og tør det af med et rent viskestykke.
Sæt din stegepande på komfuret og tænd komfuret på sit højeste.
Tilføj ghee eller en 1:1 blanding af olie og smør, når panden er helt varm.
Læg culotten på stegepanden med fedtsiden nedad. Tryk cuvetten lidt ned mod panden med fingrene, så hele fedtsiden får stegeskorpe. Lad den ligge i 20 sekunders tid mens du holder stegen nede. Vend med det samme culotten om med kødsiden nedad. Her behøver du ikke længere presse stegen ned mod panden. Lad den igen stege i cirka 20 sekunder.
Tag culotten af panden. Skær den ud som vist tidligere.
Drys flagesalt og eventuelt frisk rosmarin henover skiverne. Servér nu din perfekt tilberedte culottesteg!